Even voorstellen


pasfotoNa vele werkzame jaren in het commerciële bedrijfsleven bleek dat mijn passie elders lag. Mede door een burn-out heb ik in 2006 het roer omgegooid. Ik kwam erachter dat ik gaande weg mijn leven steeds verder verwijderd was geraakt van mijn eigen natuur, mijn eigen kern. Vanaf dat moment ben ik de weg terug gaan bewandelen, terug naar mijn eigen waarden en normen. Dat waarvan ik gelukkig wordt, daar waarvan ik ga stralen. Terug naar dat wat altijd al in mijn naam zat… Anja van Stralen.

Ik leerde om dingen los te laten, te laten zijn zoals ze zijn en merkte dat mijn leven steeds meer begon te stromen. Ik heb ervaren dat als je het leven aangaat, en als je echt eerlijk naar jezelf durft te kijken, het leven zich simpelweg voor je ontvouwt op de manier die het best bij je past. Maar het allerbelangrijkste wat er met mij gebeurde, ook al besefte ik dit pas jaren later, was dat ik mezelf begon te voelen…dat ik letterlijk voelde dat ik oké ben zoals ik ben. Ik kon mezelf weer zien, herkennen en uiteindelijk ook erkennen. Ik kwam thuis bij mezelf… bij mijn unieke kracht.

Gaandeweg begon ik in te zien dat de natuur mij telkens weer de weg wees. De bijzondere energie van Hawaii en de daar levende dolfijnen en walvissen hebben mij geholpen terug te komen bij mijn eigen natuur. Sindsdien laat ik me dagelijks verwonderen door de liefde & wijsheid van het natuurlijke om me heen. Van het duingebied met zijn bomen, bloemen, kruiden en dieren tot de zee met al het leven daarin. Ik werd er weer aan herinnerd dat ook onze westerse medicijnen ooit uit deze zelfde natuur kwamen… de natuur die zo ontzettend krachtig en heilzaam is.

Inmiddels vele opleidingen en levenservaringen verder werk ik al jaren als erkend therapeut in mijn eigen praktijk voor natuurlijke gezondheidsbegeleiding. Nog steeds inspireert het me om samen met cliënten aan hun gezondheid te werken. Het is prachtig om te zien hoe een behandeling, coachingsgesprek of workshop iemand kan assisteren in het bereiken van optimale gezondheid en balans.

Vanuit het naar binnen gaan bij mezelf, de vele herinneringen, inspiraties en de vreugde die me dat gaf zijn eerder genoemde behandelvormen voortgekomen. Ze zijn ontstaan als ondersteuning zodat ook jij jouw unieke pad kunt bewandelen. Terug naar je innerlijke wijsheid zodat je herinnert wat jouw passie is. Laat de natuur je de weg wijzen en ga weer leven en stralen vanuit jouw kern, jouw natuur. Leven & zijn vanuit jouw unieke kracht!

Anja

DANCE
Like no-one is watching
LOVE
Like you’ve never been hurt
SING
Like no-one is listening
LIVE
Like it’s heaven on earth