Welkom


Wil je leven vanuit dat wat jou inspireert?
Datgene waarvan jij gelukkig wordt… waarvan je hart een vreugde sprongetje maakt?
Ben je klaar met moeten en en ben je er aan toe om dat te doen waar je van nature goed in bent?

We leven allemaal vanuit een zielen/levensmissie. Het mooiste wat je voor jezelf en ieder ander kunt doen is je missie leven. Dit is het grootste cadeau wat je aan het leven kunt geven en tegelijkertijd ook het pad van je grootste lessen of eigenlijk her-inneringen. Want diep van binnen weten we alles al. We zijn het alleen vergeten.

Toen Boeddha het allerhoogste bereikte, de ultieme verlichting, vroeg men hem: ‘Wat heeft u bereikt?’ En hij lachte en zei: ‘Niets – want wat ik bereikt heb zat al in mij. Het is niets nieuws dat ik heb bereikt. Het was er al sinds alle eeuwigheid, het is mijn natuur. Maar ik was niet opmerkzaam, ik was het me niet bewust. De schat is er altijd geweest, maar ik was hem vergeten.’
Uit: Osho; Tantra, het allerhoogste inzicht.

Het herinneren van jouw zielenmissie is het herkennen en erkennen van jouw unieke kracht – van jouw grootste gift! Het leven van jouw missie – van jouw gave – is geen opgave, geen werken en geen moeten… het is een energie & passie die je automatisch in beweging brengt. Het laat letterlijk alles in je stromen en je gaat er automatisch van stralen.

Mijn hart gaat letterlijk sneller kloppen wanneer ik ervaar dat iemand leeft vanuit zijn hart, vanuit echtheid, vanuit puur zijn. Ik assisteer je graag in het ontsluiten van jouw unieke kwaliteiten & talenten en het daadwerkelijk leven vanuit jouw kern. Ik geef je handvatten en loop als het ware een stukje met je mee zodat je vanuit jouw innerlijk deze kwaliteiten volledig gaat leven. Leven vanuit wie jij ten diepste bent, vanuit jouw kern, jouw hart, vanuit jouw unieke kracht!

In de loop der jaren zijn de volgende behandelvormen ontstaan:

  • Coaching gesprek: word je weer bewust van jouw unieke kracht.
  • Workshop voor hoog gevoelige (HSP) kinderen en volwassenen.
  • Kristallen klankschalen sessies.
  • Ondersteunende omgevingsremedies.
  • Bowen behandeling: voor ontspanning, meer energie en je weer lekker in je ‘vel’ voelen. Zie hiervoor mijn website: www.praktijk-innerbalance.nl/bowen/
  • Dolfijnen reis naar Hawaii: zie hiervoor mijn website: www.puurjezelfzijn.nu

Geniet van jouw unieke kracht.

 Anja