Workshop volwassenen


1 op 1 workshop ‘terug in je eigen kracht’

Ervaar je dat je door de drukte en hectiek van het dagelijkse leven jezelf verliest?

Dat je opgaat in alles wat er om je heen gebeurt?

Dat alle verplichtingen en noodzakelijke werkzaamheden je totaal in beslag nemen?

Met als gevolg dat je aan het einde van de dag ‘op bent’ door alles wat moest?

Dan kan deze workshop je wellicht een zetje de andere kant opgeven, jouw kant. De workshop is voor iedereen die hoog gevoelig is (HSP) en/of klaar is met het leven naar de verwachtingen en eisen van de maatschappij.

De nadruk ligt op jou
Hoe kun je eenvoudig dat wat je belemmert om te zijn wie je bent veranderen? Vaak nemen we levensgewoonten mee uit onze opvoeding of nemen we bepaalde familie patronen over. Zonder er erg in te hebben nemen we de zorgen en problemen van onze dierbaren op onze schouders. We laten we ons leidden door de normen en waarden van onze omgeving zonder ons nog af te vragen of deze ons wel dienen. Uiteindelijk gaan we letterlijk lijden in plaats van de leiding over ons eigen leven te nemen.

Er zijn diverse zaken die je uit je kracht houden en je daardoor belemmeren om vanuit je hart te leven en te doen waar jij gelukkig van wordt. In de workshop leer je hoe je door het gebruik van universele energie het heft weer in eigen handen kunt nemen om zo bij je unieke kracht te komen.  Weer leven vanuit jouw gevoel, vanuit wat bij jouw past (jouw passie), wat je inspireert en gelukkig maakt.

Je ondergaat ook zelf een volledig healings- en zuiveringsproces en je leert om op een praktische manier de universele energie op alle niveaus (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) toe te passen voor jezelf en eventueel ook voor anderen. Zo ben je na de workshop in staat om zelf fysieke klachten te verhelpen, denkpatronen te wijzigen en je aandacht te richten op dat wat bij jou past.

Het werken of leven met universele energie is iets dat wij in het westen vergeten zijn, maar voor natuur volkeren, zoals de Aboriginals in Australië,  is dit vanzelfsprekend. Het is dan ook iets wat iedereen van nature kan, het is een kwestie van het je weer herinneren…

Duur

De gehele workshop neemt 5 uur in beslag en het heeft de voorkeur om dit te verspreiden over 2 dagen (2,5 uur per keer).

  • Deze workshop is voor iedereen die het heft weer in eigen hand wil nemen.
  • Voor iedereen die hoog sensitief is en/of klaar is met het leven naar de wensen van anderen.
  • Voor iedereen die het niet lukt om uit vaste gewoonten en patronen te komen.
  • Voor iedereen die blijft hangen in zijn/haar hoofd en maar blijft denken en malen.

Zie voor prijs en contact informatie de ‘contact’ pagina.

Gun jezelf dit bijzondere cadeau: je bent het waard!